10 причини да използвате Huwa-San

10 причини да използвате Huwa-San

Можем да Ви дадем много, но нека започнем с 10 причини да използвате Huwa-San, вместо широкоупотребявания, но вреден за човека хлор, като първо ще отговорим на въпроса :

Що е то Huwa-San?

Huwa-San е иновативен препарат за дезинфекция, който е приложим в множество индустрии и сфери на производство. Способността на препарата да убива вредителите по растителните култури, го прави ефективно оръжие за борба за всеки земеделец. Същевременно изгоден и бюджетен вариант, Huwa-San е широкоприложим в различни индустрии.

Разработен е по белгийска технология, благодарение на редица лабораторни изследвания от Roam Technology и е широко разпространен в западните страни.

Защо Ви съветваме да спрете употребата на хлор ? Отговорът е кратък  – защото хлорът е вреден за човешкото здраве. Той е канцерогенен и с натрупване в организма създава сериозни усложнения.

Учени твърдят, че 30 до 50 % от злокачествените тумори се появяват вследствие употребата на хлор. Но, както обещахме:

Ще изброим 10 причини да използвате Huwa-San.
  1. Най-важното и основно предимство е, че Huwa-San е безвреден, както за човека и животните, така и за околната среда. Той се разпада до кислород (O2) и вода (H2O).
  2. Бактериите не изграждат резистентност към Huwa-San. Тоест те не могат да „свикнат“ с препарата. Той винаги ги унищожава.
  3. Препаратът не притежава аромат, вкус или цвят и не оставя следи от употребата му върху повърхностите.
  4. Huwa-San успешно отстранява биофилма, (т.е. слузестите наслагвания по водоснабдяването и влажните повърхности). Той не само ги премахва, но и предотвратява повторното им образуване.
  5. Huwa-San не оставя остатъчни вторични продукти, които биха компрометирали качеството на крайния продукт.
  6. Huwa-San е ефективен срещу Covid-19.
  7. Huwa-San е подходящ за употреба от астматици, тъй като не съдържа алкохол и не предизвиква дразнение на дихателните пътища.
  8. Huwa-San съдържа сребро, което е стабилизиращ агент в това съединение. А всички знаем за широката употреба и дезинфекционните свойства на среброто, нали?
  9. Huwa-San не корозира материалите, с които влиза в контакт и не ги разгражда.
  10. Huwa-San действа в широк температурен диапазон 4 ÷ 95°C.

Иновативният и 100 % ефективен белгийски препарат действа безкомпромисно в различните индустрии.

Клиенти от различни сектори се доверяват на Huwa-San заради дезинфекционните му свойства и широко приложение.

Ако изброените 10 причини да използвате Huwa-San не са Ви били достатъчни, можете да се свържетес нас, за да Ви дадем поне още толкова и да Ви консултираме индивидуално спрямо Вашата бизнес нужда.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*

Call Now Button