Посетихме БАТА АГРО в Стара Загора

Посетихме БАТА АГРО в Стара Загора

Посетихме БАТА АГРО в Стара Загора (Българска асоциация на търговците на агротехника) в търсене на нови партньори-дистрибутори на иновативния белгийски препарат Huwa-San. 

БАТА АГРО е неправителствена асоциация на фирми, целящи модернизация в агро сектора. Извеждането му на челни позиции в българската икономика е основна цел на асоциацията. БАТА АГРО е създадена през 2005г. и до 2011г. успява да се превърне в най-голямото и най-доброто специализирано изложение в страната. Днес асоциацията обединява фирми, които представляват 85 % от вноса на агротехника в страната. БАТА АГРО  работи за развитието на вноса и продажбата на агротехника и всички дейности и фактори, от които зависи тяхното използване при оптимален екологичен ефект.

13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие на БАТА АГРО, беше открито с официална церемония на 01 юни 2021г. Изложението е юбилейно и се отбелязват 10 години от първото издание на форума.

Каква беше целта на нашето посещение?

С посещението на тазгодишното изложение БАТА АГРО, ние целим увеличаване на информираността за Huwa-San. Посещението ни имаше за цел да запознае евентуални партньори с предимствата на Huwa-San в земеделието. Обменихме интересна информация с изложители на семена, препарати за растителна защита и торове. Споделихме и получихме полезна информация с фирми-лидери в агро сектора. Основни засегнати теми бяха засаждането, отглеждането и екосъобразното третиране на растенията в оранжерии, разсадници и градини. Разменихме контакти с потенциални бъдещи партньори. Благодарение на тях успешно можем да утвърдим този екосъобразен и ефективен препарат за дезинфекция и превенция от вредители Huwa-San.

47 страни в Европа и по света вече се радват на успешни резултати от приложението на Huwa-San в различните индустрии.

Посетихме тазгодишното изложение БАТА АГРО в Стара Загора, защото искаме да предложим ефективни, екосъобразни решения на все повече хора в България.

Ако и Вие се интересувате от устойчиво решение в земеделието, което е:

  • 100% екологично;
  • 100 % ефективно;
  • 100% биоразградимо;

Свържете се с нас и станете част от новия екосъобразен свят в земеделието.

Цитиран източник: БАТА АГРО
Call Now Button