Повишаване качеството на доматите с Huwa-San

Проблемът:

Производствени загуби и проблеми с качеството.

14 Авг 2011
Калифорния
Young attractive man harvesting tomatoes in greenhouse.
fresh tomatoes. red tomatoes background. Group of tomatoes

Повишаване качеството на доматите с Huwa-San

Описание на проекта

Компанията със седалище в Калифорния (САЩ) вече използва Huwa-San TR-50 в своите европейски оранжерии. През 2011 г. оранжериите в Калифорния също бяха оборудвани със система за непрекъснато дозиране на Huwa-San TR-50. Препоръчителната продължителна доза за дезинфекция на поливната вода е минимум 20 ppm Huwa-San TR-50 (20 милилитра Huwa-San TR-50 на 1000 литра вода). След въвеждането на технологията Huwa-San във водата за напояване, добивите от реколтата и качеството на продукта значително се подобриха.

Обикновено производственият капацитет възлиза на 175 милиона млади растения на вегетационен период. Преди приложението на Huwa-San TR-50 към водата за напояване, загубата на растенията възлиза на приблизително 9000 табли, всяка от които съдържа 320 растения (което се равнява на загуба от 1,6%).

След въвеждането на Huwa-San, загубата на млади растения (разсад) спада до едва 60 щайги, което се равнява на загуба от 0,011%, като по този начин загубите на продукция значително намаляват (приблизително 150 пъти).

Възвръщаемост на инвестицията

Продуктът се изплаща за кратък период и дава възможност за по-големи печалби, по-малка променчивост, по-добри добиви и по-добра устойчивост на растежа всяка година.

Обикновено загубата на разсад възлиза на около 1.6%, но след прилагането на Huwa-San, загубите са значително намалени (около 150 пъти).

Въздействие върху околната среда

Huwa-San е лесен за нанасяне, безопасен за крайния потребител и изключително екологичен, тъй като се разлага на вода и кислород (100% биоразградим). След неговата употреба не се отделят никакви остатъчни суб-продукти.

Предизвикателство

Farmer examining and picking ripe tomato fruit grown in organic garden, male hand holding ripening fruit

Производствени загуби и проблеми с качеството.

Резултати

Young attractive man harvesting tomato in greenhouse.

Въвеждането на   Huwa-San   TR-50   във   водата   зa напояване повишава качеството на продукта и подобрява добивите от реколтата, което води до по-големи печалби.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*

Call Now Button